Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

O Σαμαβάρι και οι πληρωμές...

Τη λύση ρευστού για την ολοκλήρωση της αδειοδότησης,έδωσε ο Σαμαβάρι.Αυτός πρόλαβε,"δικό του" είναι το "μαγαζί" και με τις διευκολύνσεις που είχε κάνει μέσα στη χρονιά,είχε την προτεραιότητα για την πληρωμή.
Αφού ΚΑΙ ΠΑΛΙ οι Μυτηληναίος-Ρέμος δεν πλήρωσαν τα χρέη τους,ο Ηρακλής κατέφυγε στην έσχατη λύση. Οι καλοθελητές για να πληρώσουν το ποσό που υπολειπόταν θα κάνανε ουρά στη Μίκρα.300.000 ευρώ σε καιρό κρίσης,ανεργίας και ανέχειας είναι ένα σημαντικό ποσό,αλλά όχι και για την αγορά και τους επαγγελματίες του χώρου.
300.000 ευρώ για μια τέτοια υψηλότοκη επένδυση ήτανε χρυσή ευκαιρία για όλους. Νομίζω καταλαβαίνετε..
Και δεν είναι μόνο η υψηλότοκη επιστροφή και το κέρδος,αλλά και η δόξα,όπως παραδέχεται και ο Willy.
Τη δόξα που τους δίνουνε γλοιώδη μέσα μαζικής εξημέρωσις,με αναφορές ακόμα και για προεδρία στην ΠΑΕ,μεγαλομετόχους ,αλλά και βήμα να κάνουνε επίθεση στο ποιο αγνό κομμάτι του Ηρακλή,τους "αλήτες" που πέρσι βάλθηκαν κατά του σωτήρα.
Τώρα ήτανε ο Willy ,καθώς όπως προαναφέραμε ήτανε ποιο κοντά όλο το χρόνο στην ΠΑΕ ,όπως τα όρνια πάνω από τον ετοιμοθάνατο και άρπαξε την ευκαιρία. Θα μπορούσε να ήτανε και ο ΟυζοΠαντελής και κάθε άλλος που οι αηδιαστικές φυλλάδες θα εξυμνούνε για σωτήρα.

Την ώρα που το ελληνικό ποδόσφαιρο αναζητάει εξυγίανση,κασέτες εμφανίζονται και εισαγγελείς διερευνούν υποθέσεις για να διώξουν την σαπίλα,εμφανίζονται καινούργιοι "περίεργοι" θαυμαστές των παλιών "αφεντικών".



Δεν υπάρχουν σχόλια: