Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Eκεί που φτύνεις δε γλείφεις

Πόλεμο εναντίον των στημένων είχε κυρήξει ο Ηρακλής και τώρα φαίνεται πως πήγε να πουλήσει το Brandname στους αρχιερείς των στημένων που έχουν συλληφθεί και καταζητούνται,την οικογένεια Ψωμιάδη.

Δείτε πως είχε χειριστεί ο Ηρακλής το θέμα με τα στημένα πριν του πάρουν τα μυαλά οι σειρήνες της Καβάλας


Θεωρείτε ότι ο Ηρακλής βρίσκεται στο στόχαστρο επειδή δεν εμπλέκεται στα στημένα παιχνίδια για τα οποία έχει κάνει παρέμβαση η ΕΠΟ;

"Αυτήν την ερώτηση θα πρέπει να την απευθύνετε σε όσους μας καταδικάζουν με αποφάσεις τους. Με εισαγγελική διαβεβαίωση είμαστε από τις λίγες καθαρές ομάδες στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Αλίμονο αν καταδικάζουν εμάς, που είμαστε έξω από διαπλοκή και αδιαφάνεια…".

4. Με την εμπειρία σας πιστεύετε ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι καθαρό από στημένα παιχνίδια;

"Δεν είναι ζήτημα του τι πιστεύω εγώ, αλλά του τι λέει η επίσημη υπηρεσία της ΟΥΕΦΑ. Και σε ένα τέτοιο πρωτάθλημα, έχουμε την πιστοποίηση ότι ο Ηρακλής είναι καθαρός. Μεγάλη υπόθεση…".


Ηρακλής VS στημένα
Ούτε ο Ηρακλής, ούτε παράγοντάς του, εμπλέκονται στα στημένα παιχνίδια.

Αυτή τη διαβεβαίωση πήρε από την εισαγγελία οικονομικού εγκλήματος ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ Ηρακλής Αλ.Αδαμίδης.

Μετά την αποκάλυψη της "Δίκης" για την κλήση 25 προέδρων ομάδων ως ύποπτων για κακουργηματική στοιχηματική απάτη, το νομικό επιτελείο του "γηραιού" θα επικαλεστεί έννομο συμφέρον.

"Παρακολουθούμε με μεγάλη προσοχή την υπόθεση και σε ποινικό και σε ποδοσφαιρικό επίπεδο", δήλωσε στον FM100 o Γ.Κυρίτσης, εκ των μελών της νομικής ομάδας του Ηρακλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: