Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΟΣ Ο ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ...Η αλήθεια για την ιστορία με τον Παοκ, γιατί δεν μπαίνουν γκολ και ποιό το μέλλον του ποδοσφαίρου μας …

Κατ’ αρχήν όσον αφορά την ιστορία με τον παοκ και την “γνωστή” δωροδοκία που ήταν πλήρες κατασκεύασμα του τότε προέδρου του παοκ Παντελάκη διαβάστε τα παρακάτω:
Tην περίοδο 1979-80 ο Ηρακλής είχε δημιουργήσει με διαφορά την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα ενισχύοντας το πολύ καλό υλικό της ομάδας με παίκτες όπως τον Παπαιωανου τον Καλαμπάκα και άλλους. Η άνοδος αυτή του Ηρακλή τρόμαξε το αθηναϊκό κατεστημένο και προσπάθησε να του φράξει το δρόμο όπως και το κατάφερε χρησιμοποιώντας τον παοκ για δούρειο ίππο. Η ανυπόστατη κατηγορία του παοκ για προσπάθεια δωροδοκίας του ποδοσφαιριστή του Πελλιου από κάποια κοπέλα με το όνομα Ρίτα που ισχυρίστηκαν ότι λειτουργούσε για λογαριασμό του τότε πρόεδρου του Ηρακλή Περτσινιδη έριξε τον Ηρακλή με συνοπτικές διαδικασίες στη β εθνική. Η τελεσίδικη απόφαση του δικαστηρίου ΑΘΩΩΣΕ και τον Ηρακλή και τον περτσινιδη, ο Ηρακλής ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ από τα δικαστήρια, η σκευωρία σε βάρος του αποδείχτηκε ,αλλά το κακό είχε γίνει .Το ΠΟΚ με την βοήθεια του παοκ είχε προλάβει και είχε στείλει τον Χατζηπαναγη(για τον οποίο τώρα υποκριτικά όλοι δείχνουν ενδιαφέρον)και την καταπληκτική παρέα του στην β εθνική. Ο Χατζηπαναγης δεν έπαιξε μπάλα για ένα χρόνο ο Ηρακλής ανέβηκε για πλακά στην α εθνική αλλά είχε υποστεί μεγάλη ζημιά από αυτή την άδικη ξεδιάντροπη και απίστευτη ταλαιπωρία του.

Μετά από αυτή τη διευκρίνηση να πούμε και δύο λόγια για το ποδόσφαιρο:

Το ερώτημα είναι γιατί ΔΕΝ μπαίνουν όχι πολλά γκολ ΑΛΛΑ καλά-καλά ούτε ένα;;;

Η απάντηση είναι πολύ ΑΠΛΗ για όσους ξέρουν λίγη μπάλλα:
Γιατί σε κάθε επίθεση σχεδόν ΠΟΤΕ δεν υπάρχουν δύο (2) παίκτες στην αντίπαλη περιοχή παρά μόνον ένας (1) !!! ο οποίος φυσικά βρίσκεται να μαρκάρεται από τρείς (3).

Αυτό το ξέρει ΚΑΛΑ κάθε προπονητής ακόμα και ΑΡΧΑΡΙΟΣ. Άρα το ξέρει και ο δικός μας και όλοι οι υπόλοιποι. Το ερώτημα είναι γιατί ΔΕΝ στέλνουν σε κάθε επίθεση δύο παίκτες; Μα γιατί ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ… Αυτή είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ απάντηση. Όλα τα άλλα ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ.

Δείτε λίγο τον ολυμπιακό και θα καταλάβετε αυτό που σας λέω. Σχεδόν σε κάθε επίθεση έχει δύο παίκτες στην περιοχή. Ο ένας είναι κυνηγός και ο άλλος είναι χαφ. Για αυτό και βλέπετε τον Φουστέρ τόσες φορές μέσα στην περιοχή.

Για τον Ηρακλή μας ΔΕΝ το συζητάμε… Ο ζουζουν… ΔΕΝ βάζει στη περιοχή ΟΥΤΕ καλά-καλά ΕΝΑΝ κυνηγό ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΔΥΟ ;;; Ας γελάσω…

Τώρα επειδή αναπτύχθηκε το θέμα του ποιός είναι καλός προπονητής εγώ θα πω (και ξέρω καλά ότι το οπαδικό κίνημα ΔΕΝ τον πάει) φυσικά τον Άγγελο Αναστασιάδη. Γιατί;
Γιατί σε δύο περιπτώσεις που ανέλαβε την ομάδα μας τα τελευταία ΔΕΚΑ (10) χρόνια την έβγαλε και τις δύο φορές ΕΥΡΩΠΗ με παίκτες ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ από αυτούς που έχουμε σήμερα.

Ως εναλλακτική λύση (αλλά θα πρέπει να ρίξει το μούτρα της η διοίκηση) είναι ο Μπουμπένκο.
Και αυτός και τις δύο φορές που ανέλαβε την ομάδα ΤΗΝ ΕΣΩΣΕ.

Τώρα αν μου λέγατε ποιά είναι ΙΔΕΑΤΗ λύση θα έλεγα έναν προπονητή επιπέδου ΚΟΥΠΕΡ. Αλλά χωρίς λεφτά δυστυχώς ΔΕΝ γίνεται…

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ποιος Μπουμπενκο ρε?!?!

Ξεχασες ηδη απο που ξεκινησε το φετινο χαλι??

ΒΑΓΓΕΛΗΣ Κ. είπε...

Το έχω γράψει σε άλλο forum για τον ΗΡΑΚΛΗ και με κράξανε για τον Άγγελο. Κι' όμως είναι ο ιδανικός. Όταν βλέπεις ότι οι παίκτες συο βαριούνται να τρέξουν και να επιτεθούν τότε τους φωνάζεις να πάνε μπροστά ρίχνοντας ένα ΠΟΛΥ ΑΓΡΙΟ ΒΛΕΜΜΑ στους μέσους σου. Αν χρειαστεί ρίχνεις και κανα 2 γ@μ&στ@*()ίδια, ακριβώς όπως κάνει ο Άγγελος.
Φαβορί είναι ο Παράσχος, ο οποίος είναι έμπειρος, αλλά προτιμώ Άγγελο.