Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

H αλήθεια για το επεισόδειο Πίτου-Σολτάνι και λίγα λόγια για τις αρχές της ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Φήμες και λασπολογία κυριαρχούν απο χθές σε διάφορα site και blogs για το επεισόδειο των 2 παικτών του Ηρακλή. Μάλιστα το καφενειακό-site "φυλλάδα" baladoros.com που είχε γράψει ψέματα και στο θέμα των αθώων συλληφθέντων οπαδών του Ηρακλή,με μοναδικό σκοπό να κερδίσει εντυπώσεις,κλικ και ένα κομμάτι ψωμί από τις διαφημίσεις,φτάνει στο έσχατο και απαράδεκτο σημείο να αναφέρει μέχρι και αίματα.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι ότι το επεισόδιο ξεκίνησε από μια κουβέντα που είπε ο Σολτάνι στον Πίτου κατά τη διάρκεια του αγώνα και συνέχισε και στα αποδυτήρια ειρωνευόμενος εναντίον του Αργεντινού μέσου.Ο Πίτου εξοργίστηκε και επιτέθηκε στον Σολτάνι,χωρίς το επεισόδιο να πάρει έκταση,καθώς τους χώρισαν άμεσα οι συμπαίκτες τους.

Επειδή εδώ εμείς ,είμαστε ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ και ούτε διαφημίσεις έχουμε,ούτε συμφέροντα ,συμβάλλουμε στην ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ με ένα διαφορετικό και αντιθετικό λόγο απ΄ αυτόν των κυρίαρχων μέσων, απαλλαγμένοι από οποιαδήποτε διαμεσολάβηση, εμπορευματοποίηση και χειραγώγηση,καθώς πιστεύουμε ότι ο ΗΡΑΚΛΗΣ είμαστε ΕΜΕΙΣ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ και δεν πρέπει να πληρώνουμε ούτε λεπτό του Ευρώ για να μαθαίνουμε τα νέα για την κυρίαρχη αγάπη μας και ασχολία,τον τρόπο ζωής μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: