Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Νέα απίστευτη πρόκληση απο τον ΑΡΔ Παπαδογιάννη.Ο πόλεμος συνεχίζετε.

Πόλεμο στον Ηρακλή φαίνεται ότι έχουνε αρχίσει να κάνουνε οι ΑΡΔ ,οι δούλοι της ΕΠΟ και της παράγκας εναντίον του Ηρακλή προετοιμάζωντας το έδαφος για την άνοιξη.
ΝΕΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΠΑΠΑΔΟΓΙΑΝΝΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΕΜΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Μόλις 90 ευρώ κοστίζουν τα 12.500 φτηνά εισιτήρια της Μπάγερν Μονάχου.

Προσοχή: όχι του Πανσερραϊκού ή του Ηρακλή, αλλά της Μπάγερν Μονάχου του Ριμπερί και του Ρόμπεν. Η χασούρα καλύπτεται από την πώληση 2.100 πανάκριβων «εταιρικών» θέσεων αξίας 6.000 ευρώ σε χορηγούς. Εξηγεί ο Ούλι Χένες: «Και τι θα κερδίζαμε αν ζητούσαμε 300 ευρώ για κάθε εισιτήριο διαρκείας; Για ένα κλαμπ σαν την Μπάγερν, το οικονομικό όφελος θα ήταν αμελητέο. Για το κοινό μας, όμως, η διαφορά είναι τεράστια. Δεν βλέπουμε τους φιλάθλους σαν αγελάδες ούτε σκοπεύουμε να τους αρμέξουμε». Η Μπάγερν παραμένει στα χέρια των μελών της, οι οποίοι κατέχουν το 82% των μετοχών.

ΣΥΓΚΡΙΝΕΙ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΩΣ ΚΟΜΠΑΡΣΟ.

Ο Συγκεκριμένος δημοσιογράφος; είχε ξαναπαρουσιάσει τα δείγματα του πρόσφατα με άρθρο του για το μπάσκετ,λέγοντας ότι ο Ηρακλής η μπασκετική υπερδύναμη που τροφοδότησε την παγκόσμια Εθνική Ελλάδος των 00's ,πέρασε απαρατήρητος όταν έλειπε απο την Α1.

""Οταν ο Ηρακλής έπεσε στην Α2, πήγε σχεδόν άκλαυτος, μια και φυτοζωούσε, βυθισμένος σε λογής λογής προβλήματα, και πάλευε να επιβιώσει με το «έτσι θέλω», αν όχι με το «έτσι πρέπει». Δεν γνωρίζω αν είναι σοφότερος τώρα που επέστρεψε, γνωρίζω όμως ότι η απουσία του πέρασε απαρατήρητη, με εξαίρεση τον στενό, θερμό πυρήνα των οπαδών του. Το ιδιο ισχύει για το Περιστέρι.""


ΣΤΕΙΛΤΕ ΟΛΟΙ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟ

nickpap66@yahoo.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια: