Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Kυανόλευκοι Αρθογράφοι-Μαρία


Η 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος έλαβε τέλος και η εικόνα της ομάδας δυστυχώς ήταν για άλλη μια φορά απογοητευτική έως τραγική. Σε καμιά περίπτωση ο βαθμός της ισοπαλίας με τον συγκεκριμένο αντίπαλο δεν θεωρείται επιτυχία αλλά βάση της εικόνας ήταν δίκαιος. Πολλά λάθη, πολλές κάρτες κι ελάχιστες ευκαιρίες συνθέτουν ένα μέτριο κι αδιάφορο 90λεπτο. Δυστυχώς η ομάδα δείχνει να μην έχει σταθερότητα παρόλο που πέρασαν ήδη 22 αγωνιστικές κι αυτό είναι αρνητικό γιατί ακολουθούν 8 παιχνίδια ακόμα εκ των οποίων τα 4 είναι ντέρμπυ. Δεν γνωρίζω εάν η κακή αυτή εμφάνιση οφείλεται στην ανικανότητα των παιχτών ή στο γεγονός ότι –βάση της φήμης που κυκλοφορεί- είναι απλήρωτοι αλλά όπως και να ‘χει δεν μπορώ προσωπικά να δεχτώ ότι μόνο ο Ηρακλής έχει το χειρότερο υλικό ή ότι μόνο οι δικοί μας παίκτες είναι απλήρωτοι. Ότι κι αν ισχύει από τα δυο αυτό που με απογοητεύει περισσότερο είναι ότι δεν βλέπω πάθος και φιλότιμο απ’ τη μεριά τους. Ακολουθεί ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι την ερχόμενη Κυριακή κι εμείς σαν οπαδοί το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να είμαστε εκεί. Από ‘κει και πέρα είναι στο χέρι του Παράσχου και των παικτών να κάνουν το αυτονόητο.

3 σχόλια:

ΒΑΓΓΕΛΗΣ Κ είπε...

Έχουμε Ολ. Βόλου, Εργοτέλη, Αεκ και σκουλίκι έξω και Πανιώνιο, Ξάνθη, βάζελο και τούρκο μέσα. Δεν είναι και ότι πιο εύκολο δηλαδή. Για να μην κινδυνέψουμε θέλουμε τουλάχιστον 8 πόντους πιστεύω (με 35 μάλλον σώζεσαι). Δηλαδή 2 νίκες και 2 ισοπαλίες. Θα πάρουμε Πανιώνιο και Ξάνθη και 2 Χναράκια και που?

Sotos είπε...

exoume duskolo programma,sumfwnw me ton filo Baggelh,nionio kai xanthi tous exoume,kana x me tourko kai to allo x paizetai.

Ανώνυμος είπε...

Maria exoume duskolo programma alla kai oi apo katw mas exoun duskolotero.Oi gries epishs eimaste aprobleptes fetos sta derby,borei na xasoume p.x apo xan8i kai na paroume ta xanoumia h to skouliki.
Dimitris-