Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Στο football manager ανακάλυψε η Everton τον Βέλλιο!

ο Βέλλιος έχει σκοράρει μόνο 2 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα (οπότε δεν έχει γίνει γνωστός στην Ευρώπη όπως π.χ. ο Lukaku), αλλά και το ότι είναι ένα ταλέντο, το οποίο αποτυπώνεται μάλιστα και στο Football Manager 2011 (Potential Ability -8, από τα μεγαλύτερα για Έλληνες παίκτες και παραπάνω από επαρκές για καριέρα στη Superleague), κάνει την υπόθεση λίγο πιο ζουμερή. Άλλωστε, έχουν ακουστεί αρκετές ιστορίες για μεταγραφές και scouting που έγινε μέσω του Football Manager.

Νοέμβριος 2008. Ανακοινώνεται ότι η Έβερτον, είναι η πρώτη ομάδα που εντάσσει το FootballManager στο δίκτυο scouting της! Ο Paul Collyer, ένας από τους ιδρυτές της Sports Interactive, δήλωσε ότι «η database του παιχνιδιού είναι μια ανεκτίμητη πηγή πληροφοριών με το πιο εκτενές δίκτυο scoutingστο ποδόσφαιρο, και έτσι η Everton έκανε μια κορυφαία μεταγραφή»

Έτσι, το να έχει ελέγξει τον Βέλλιο στο Football Manager είναι πολύ πιθανό!

Ο Περικλής Τριανταφύλλης (peritri), Head Researcher της Ελληνικής Βάσης Δεδομένων, αναφέρει για το θέμα:

Η αλήθεια είναι ότι με το που διάβασα χθες την είδηση της μεταγραφής του Βέλλιου στην Έβερτον πήγε το μυαλό μου αμέσως στην συμφωνία μεταξύ της SI και της Έβερτον για την αξιοποίηση των δεδομένων της τεράστιας database του παιχνιδιού από την πλευρά της αγγλικής ομάδας!

Αποκλείεται η Έβερτον να έκανε μία επένδυση βασιζόμενη μόνο στο FM αλλά προφανώς θα πήρε μία ακόμα γνώμη ή άποψη ή ακόμα μπορεί να χρησιμοποίησε την καρτέλα του Βέλλιου για διασταύρωση στοιχείων. Τίποτα δεν αποκλείεται!


Ήδη αυτό το καλοκαίρι η Έβερτον απέκτησε 2 παίκτες που εμφανίζονται ταλαντούχοι στο Football Managerχωρίς να είναι ιδιαίτερα γνωστοί. Τον Magaye Gueye από τη Strasbourg, ομάδα της Ligue 2 Αγγλίας, μεPotential Ability 165 στα 20 του χρόνια (database FM 2010), και τον Araz Abdullayev της Neftchi Bakuμε Potential Ability 140 στα 17 του χρόνια (database FM 2010). Οι δύο αυτοί παίκτες, μπορεί να μην είναι ταλέντα και παίκτες επιπέδου Wilshere και Chicharito, αλλά αναλογικά για τα πρωταθλήματά που αγωνίζονταν είναι από τα μεγαλύτερα ταλέντα, όπως ακριβώς συμβαίνει και με τον Απόστολο Βέλλιο.


Περισσότερα στο fmgreece

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλό θα ειναι να αναφέρετε την πηγή σας. Δεν το βγάλατε από το κεφάλι σας το θέμα. Κάπου το διαβάσατε

Βασικές προτεραιότητες είπε...

Αν διάβαζες το άρθρο θα παρατηρούσες ότι στο τέλος υπάρχει link για την πηγή.