Τρίτη 5 Απριλίου 2011

ΗΡΑΚΛΗΣ μπάσκετ - "Χαμένη αυτοσυγκέντρωση και βολές"


Η ήττα από την ΑΕΚ κόβει τα φτερά του Ηρακλή που πλέον πρέπει να το πάρει απόφαση ότι η Α1 αποτελεί παρελθόν γι' αυτόν, έστω αν δεν έχει ακόμα πέσει και μαθηματικά. Ο Κρις Χουγκάζ αναφέρθηκε στη βαριά φανέλα που έχουν και οι δύο ομάδες και συνεχάρη τους γηπεδούχους για την ψυχραιμία που είχαν στο παιχνίδι.


"Έγινε μια μεγάλη μάχη δύο ιστορικών ομάδων που έχουν δυναμική και πρέπει να βρίσκονται και οι δύο στην Α1" τόνισε ο προπονητής του "Γηραιού" που έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια της ομάδας του. "Το παλέψαμε όσο μπορούσαμε. Είμαι ευχαριστημένος από την μαχητικότητα των παικτών μου. Ακόμη και στις ήττες δείχνουν αποφασισμένοι να προστατεύσουν την εικόνα της ομάδας".

Οι παίκτες του Ηρακλή πλήρωσαν ακριβά την αστοχία στις βολές. "Δυστυχώς στο τέταρτο δεκάλεπτο χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας και μας έκαναν κακό οι πολλές χαμένες βολές. Προσπαθήσαμε να οδηγήσουμε την ΑΕΚ σε μακρινά σουτ, από όπου δυστυχώς είχε πολύ καλά ποσοστά. Το κάναμε γιατί έχουμε πρόβλημα στην ρακέτα. Η ΑΕΚ ήταν ψύχραιμη. Συγχαρητήρια και εύχομαι οι δύο ομάδες να βρουν τον δρόμο τους".

Κορυφαίος για τους Θεσσαλονικείς ήταν ο Τζερόμ Κόλεμαν που δήλωσε: "Παίξαμε σκληρά. Δεν νιώθω άσχημα για την ήττα, γιατί παίξαμε σκληρά και δώσαμε το 100%. Για αυτό δεν σκύβουμε το κεφάλι. Δεν καταφέραμε να πετύχουμε τη νίκη που θα μας έδινε ελπίδες παραμονής". Ο Αμερικανός σκόρερ τόνισε ότι η ομάδα πρέπει να κοιτάξει προς το μέλλον. "Θα πρέπει να συνεχιστεί η ζωή για τον Ηρακλή και του χρόνου να επιστρέψει στην μεγάλη κατηγορία. Ήταν σημαντική εμπειρία για εμένα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: