Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Σενάρια επιστροφής Σίσιτς

Τους τελευταίους τρεις μήνες σχεδόν , ο Μίρνες Σίσιτς έχει μπει σε «καραντίνα» από τους ανθρώπους της ΠΑΕ από την στιγμή που δεν υπήρχε… σημείο τομής.

O Σλοβένος ποδοσφαιριστής έμεινε στο ρόστερ της ομάδας και συνέχισε τις προπονήσεις μόνος του. Τον Γενάρη παρά το ενδιαφέρον που υπήρχε από άλλες ομάδες ο ίδιος ήθελε να μείνει στον Ηρακλή. Όχι όμως για να «καθίσει» στο συμβόλαιο του, αλλά για να αποδείξει ότι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα.

Στην διαδικασία της αδειόδοτηση ο Σίσιτς ήταν από τους πρώτους που υπέγραψαν για να εξασφαλιστεί το πιστοποιητικό συμμετοχής για τους «κυανόλευκους». Υπάρχει όμως και κάτι που δείχνει την αποφασιστικότητα του παίκτη , αλλά και το ενδεχόμενο να μείνει στην νέα σεζόν στην ομάδα. Ο Σλοβένος επιθετικός χάρισε ένα μεγάλο ποσοστό από τα χρήματα που έχει να λαμβάνει και θα υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους «κυανόλευκους» το καλοκαίρι !

Το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες μια ίσως ο παίκτης να επιστρέψει πλέον στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων μαζί με την υπόλοιπη ομάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες στην Μίκρα είδαν θετικά αυτή την κίνηση από τον Σίσιτς και δείχνουν να είναι διατεθειμένοι να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στον παίκτη , ώστε να ενταχθεί κανονικά στο ρόστερ της ομάδας και να βοηθήσει στην επόμενη σεζόν.


Δεν υπάρχουν σχόλια: