Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Με θετική σκέψη στην ΑΕΚ για το διπλό ο Ηρακλής

Ο Κρις Χουγκάζ, στην τοποθέτησή του ξεκαθάρισε πως θα χρειαστεί απόλυτη αυτοσυγκέντρωση και μεγάλη μαχητικότητα για να πετύχει η ομάδα τον στόχο της, ενώ ευχήθηκε να μη δούμε πάλι άσχημα γεγονότα:

«Είναι ένας αγώνας πολύ σημαντικός και για τις δύο ομάδες. Θα προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε τη νίκη, δείχνοντας τα στοιχεία που απαιτούνται για τέτοιους αγώνες. Μεγάλη μαχητικότητα και αυτοσυγκέντρωση επί σαράντα λεπτά. Ελπίζω η διεξαγωγή του αγώνα να σταθεί στο ύψος των δύο ιστορικών ομάδων και να μη βιώσουμε άσχημα γεγονότα που θα πλήξουν το μπάσκετ».

Αγγελακόπουλος: «Να ελέγξουμε τον ρυθμό»
Ο Βασίλης Αγγελακόπουλος μίλησε για την σκληρή δουλειά που έκανε η ομάδα του ώστε να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις του κρισιμότερου αγώνα της σαιζόν: «Είναι ένας πολύ δύσκολος αγώνας, αφού παίζουμε με μια ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς. Εμείς είμαστε σε πολύ δύσκολη θέση, αλλά είναι ένας αγώνας, που δουλέψαμε σκληρά για να είμαστε έτοιμοι και να τον κερδίσουμε. Θα προσπαθήσουμε να ελέγξουμε τον ρυθμό, να επιβάλλουμε τον δικό μας και αν κερδίσουμε θα έχουμε κάνει ένα σημαντικό βήμα που θα μας δώσει δύναμη για να πετύχουμε και τα υπόλοιπα που χρειαζόμαστε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: