Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Κάποιος επιχειρηματίας ενδιαφέρεται και ΠΡΕΠΕΙ να τον δούμε…αλλά ΠΡΕΠΕΙ και να βάλει την ομάδα σε τροχιά ΚΑΘΕΤΗΣ ανάπτυξης…

Διαβάζω το παρακάτω δημοσίευμα...

Στο προσκήνιο και πάλι ο Τσιπίδης

from Bluearena by info@bluearena.gr (BLUEARENA)

Ο Απόστολος Τσιπίδης επανέρχεται στο κυανόλευκο προσκήνιο. Ο εκ των χορηγών της περσινής περιόδου στο τμήμα μπάσκετ, εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία δηλώνει ότι σταματά τις συζητήσεις για την ομάδα του Παγκρατίου και πως επιθυμεί να αναλάβει την ΚΑΕ Ηρακλής, φέρνοντας μάλιστα ως προπονητή τον Λευτέρη Κακιούση και πληρώνοντας όλα τα έξοδα της ομάδας τη νέα χρονιά.

«Έπειτα από μια απόπειρα να αναλάβω την ομάδα του Παγκρατίου αλλά λόγω του ότι πάγωσαν οι συζητήσεις και οι διαπραγματεύσεις χωρίς λόγο, διακόπτω από τώρα τις οποιεσδήποτε ενέργειες προς εκείνη την πλευρά.
Και μετά την άσχημη κατάσταση που επικρατεί στην ΚΑΕ Ηρακλής , ανακοινώνω ότι οι άνθρωποι που αγαπούν ένα σύλλογο πρέπει να το δείχνουν στις δύσκολες στιγμές. και εγώ είμαι ένας από αυτούς. Ήμουν και πέρσι στρατιώτης στο πλευρό του Αντώνη Ρέμου όταν χρειάστηκε βοήθεια η ΠΑΕ, έτσι και τώρα από τώρα δηλώνω ότι αναλαμβάνω την ομάδα στη δύσκολη κατηγορία της Α2 και να προσπαθήσουμε όλοι μαζί να την πάμε πάλι εκεί που πρέπει. Να ζητήσουμε όλοι μαζί την επιστροφή του Κακιούση , και όλων όσων είναι απαραίτητοι στον Ηρακλή.
Είναι όλοι απαραίτητοι .
Αναλαμβάνω όλα τα έξοδα της ομάδος για την επόμενη χρονιά και ο κόσμος να είναι σίγουρος ότι όπως πέρσι έτσι και φέτος θα τα καταφέρουμε με συνολική προσπάθεια».
Με τιμή Τσιπίδης Απόστολος
...
Έχουμε την πολυτέλεια να τον αφήσουμε να φύγει εάν ΟΝΤΩΣ θέλει να βοηθήσει ;;;

Το ΚΑΙΡΙΟ όμως ζήτημα που πρέπει να δεί το τμήμα Μπάσκετ του Ηρακλή και ΟΠΟΙΟΣ αναλάβει είναι να μπεί σε τροχιά ΔΙΑΡΚΟΥΣ ΚΑΘΕΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ.

Και εξηγούμαι:

Ο Ηρακλής έχει και είχε πάντα όλα τα φόντα να αναπτυχθεί κάθετα (δηλ. από τις μικρότερες κατηγορίες του) τα ΜΙΝΙ, τα Προ-Παιδικά, τα Παιδικά και τα Εφηβικά τμήματα. Από ανέκαθεν ο Ηρακλής έβγαζε παίκτες από τα μικρότερα τμήματα του και τις ακαδημίες του ή πολλές φορές έπαιρνε μικρούς και σιγά - σιγά τους προωθούσε στην μεγάλη ομάδα. Να αναφέρω μερικά ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ παραδείγματα ;;; Ακούστε :
Χατζηβρέττας, Διαμαντίδης, Σχορτσιανίτης, Παπαδόπουλος Λ., Παπαδόπουλος Δ., Ηλιάδης Σ., Μαρκόπουλος Χ.,Γιαννουζάκος, Παπαϊωακείμ κλπ...κλπ...

Η ανάπτυξη αυτή θα φέρει τον Ηρακλή σε διαρκή τροχιά ανάπτυξης και οικονομικής ευημερίας. Είναι ένα μοντέλο που έχει ακολουθηθεί σε πάρα πολλές ομάδες διαφόρων αθλημάτων ανά τον κόσμο αλλά ακόμα και σε Εθνικές ομάδες.

Αυτό που χρειάζεται να γίνει είναι να υπάρχει μία ΣΟΒΑΡΗ και ΑΥΣΤΗΡΗ ιεραρχία ΟΛΩΝ των προπονητών τους οποίους θα ελέγχει και θα προωθεί ο ΠΡΩΤΟΣ προπονητής (δηλ. της αντρικής ομάδας). Δηλ. ο ΠΡΩΤΟΣ προπονητής ΠΡΕΠΕΙ να έχει ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΕΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ να δουλέψει ΕΝ ΛΕΥΚΩ για τουλάχιστον ΠΕΝΤΕ(5) χρόνια. Αυτή η περίοδος χρόνου χρειάζεται ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ για να έχουμε αποτελέσματα από αυτό το μοντέλο ανάπτυξης.

Νομίζω και ελπίζω ο κ.Μάκης Σαρλής και το υπόλοιπο ΔΣ του τμήματος να διαβάσουν αυτή τη πρόταση και να αρχίσουν να την σκέφτονται σοβαρά να την υλοποιήσουν για το ΚΑΛΟ του Ηρακλή και μόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: