Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Η δικαιοσύνη λάμπει και μέσα σε φτωχόσπιτα που καπνίζουν και τιμά τους ευσεβείς

Η δικαιοσύνη θα λάμψει. Την ώρα που όλοι αμέριμνοι θα πίνουνε σαμπάνιες,θα τρώνε γαλοπούλες και θα διασκεδάζουν σε κάθε λογής mainstream bar και μπουζούκια,22 αδέρφια μας θα βρίσκονται πίσω από της φυλακής τα σίδερα. Πρωτοχρονιά στο κρατητήριο.Ο λόγος; Η αγάπη τους για τον Ηρακλή.
Η ανιδιοτελής αγάπη που κάθε μέρα συμβάλει στη γιγάντωση του κυανόλευκου οπαδικού κινήματος και του συλλόγου.

Την Τετάρτη σε κλίμα ευθυμίας μετά τη νίκη στο volley επί του ΠΑΟΚ βρισκόμενοι στο σύνδεσμο,δέχονται απρόκλητη δολοφονική επίθεση με μολότοφ,πυροτεχνήματα,φωτοβολίδες και φονικά όπλα.Ανάμεσσα σε αυτούς και ο 18χρονος κακοποιός-συμμορίτης απο το σύνδεσμο του Εύοσμου,γνωστός στα στέκια των hooligan.

Αφού η αστυνομία ηθελημένα είχε αφήσει τους κακοποιούς-συμμορίτες να παρελαύνουν από άκρη σε άκρη της πόλης και να επιτίθονται σε ανυποψίαστους φιλάθλους αντίπαλης ομάδας,οι φίλαθλοι του Ηρακλή κάνουν το έργο της αστυνομίας και πιάνουν τον 18χρονο συμμορίτη που προ αναφέραμε.

Όταν έρχεται η αστυνομία,αφού αποχώρησαν οι προστατευόμενοι τους, που καλείται απο περιοίκους,αντί να κάνει το αυτονόητο και να συλλάβει τον επιτηθέμενο με βόμβες μολότωφ 18χρονο, ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΜΥΝΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΑΠΤΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ.

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ
ΟΛΟΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: