Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Η cyta Ελλάδας στο πλευρό του μπασκετικού Ηρακλή

Σε ακόμα μία σημαντκή χορηγική συνεργασία προχώρησε η ΚΑΕ Ηρακλής Θεσσαλονίκης. Στα πλαίσια υλοποίησης του χορηγικού της προγράμματος, η ομάδα μας ήρθε σε συμφωνία με τη Cyta Ελλάδος, θυγατρική του Εθνικού Οργανισμού Τηλεπικοινωνιών Κύπρου.
Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Ηρακλής Θεσσαλονίκης, κ. Φώτης Θέος ανέφερε με αφορμή τη συνεργασία: «Για μας κάθε συνεργασία με εταιρείες μεγάλου βεληνεκούς είναι καλοδεχούμενη. Θέλουμε οι υπηρεσίες που προσφέρουμε στο χορηγικό τομέα να είναι αντάξιες των προσδοκιών των χορηγών μας και εγγυόμαστε ότι το ίδιο θα συμβεί και με τη Cyta Ελλάδος, που αποδεικνύει την ευαισθησία της στα αθλητικά και κοινωνικά θέματα».

Ο Γενικός Διευθυντής της Cyta Ελλάδος κ. Μιχάλης Ε. Αχιλλέως, τόνισε αντίστοιχα ότι: «Ο αθλητισμός αποτελεί για εμάς έναν ακόμη βασικό άξονα προσφοράς στην τοπική κοινωνία. Η χρονιά κλείνει με τον ιδανικότερο τρόπο για τη Cyta στη Θεσσαλονίκη. Μετά από ένα χρόνο επιτυχημένης παρουσίας μας στη συμπρωτεύουσα και έχοντας λάβει την αγάπη των Πελατών μας, θέλουμε να ανταποδώσουμε την εμπιστοσύνη του κόσμου υποστηρίζοντας και την ομάδα του Ηρακλή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: