Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

κ.Ουζουνίδη ΔΥΣΤΥΧΩΣ απεδείχθη ότι είστε ΚΑΚΟΣ σκηνοθέτης…

Ο Ηρακλής πιστεύω ότι ομάδες του στυλ του Εργοτέλη πρέπει να τις έχει στο ημίχρονο ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2-0 να μην πω 3-0 .
Ο Ουζουνίδης αντ’ αυτού προτίμησε να καλύψει τα νώτα του βάζοντας τρείς κόφτες και μισό φόρ. Μάλιστα όπως δήλωσε ο ίδιος ο Σολτάνι είχε πρόβλημα !!! Και αντί να βάλει τον Βέλλιο φορ προτίμησε τον Σολτάνι φορ !!!
Ο σκηνοθέτης σε ένα θίασο είναι ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ υπεύθυνος για αυτό που θα παρουσιάσει στο θέατρο. Εάν δεν έχει παίκτες ή βγαίνει και το δηλώνει ευθαρσώς(όπως π.χ. έκανε ο Μπουμπένκο που την πάτησε με τον Καπαγιανίδη) ή παίρνει τα μπογαλάκια του και φεύγει διότι με αυτούς τους παίκτες ΔΕΝ μπορεί να παρουσιάσει ΑΝΕΚΤΟ θέαμα.
Η ομάδα σε όλο το πρώτο ημίχρονο ΔΕΝ μπορεί να αλλάξει ΟΥΤΕ πέντε (5) πάσες !!!!!
Στο καπάκι έρχεται και η ανοησία του Ελευθερόπουλου και έτσι είμαστε στο 0-1. Να πω πάντως αγαπητέ μου Ελευθερόπουλε όσο και να σ’αγαπώ ότι αυτή τη σέντρα τερματοφύλακας Α’ εθνικής δεν την τρώει.
Έτσι λοιπόν έδεσε το αυγό ο Ουζουνίδης με αποτέλεσμα ΑΛΛΗ ΜΙΑ φορά να κυνηγάμε την ανατροπή του σκορ.
Στο ημίχρονο καταλαβαίνει τι βλακεία έχει κάνει και βάζει τον Βέλλιο. Είναι όμως αργά… Καταφέρνουμε μόνο να ισοφαρίσουμε.
κ.Ουζουνίδη ΔΕΝ μπορώ να ξανακούσω στις δηλώσεις ότι είμαστε πιεσμένοι, ότι έχουμε άγχος και δεν μας βγαίνει και ΟΛΕΣ τις υπόλοιπες ΦΤΗΝΕΣ δικαιολογίες.
Προτιμώ ΧΙΛΙΕΣ φορές αντρίκια να βγείς και να πεις ότι ΕΓΩ ΕΥΘΥΝΟΜΑΙ. ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ. Και το πλήρωσα.
Εάν δεν βγαίνεις να το πείς σημαίνει ή ότι πιστεύεις ότι ΔΕΝ έκανες λάθος ή θες να κρύβεσαι.
Δεν ξέρω εάν μπορεί να αλλάξει τώρα ο κ.Ουζουνίδης. Τον έχουμε δεί ήδη τρείς μήνες.  Πάντως εμένα αυτή η αμυντικογενής και ηττοπαθής νοοτροπία μου είναι ΑΠΩΘΗΤΙΚΗ. Δεν την θέλω. Τώρα εάν νομίζει ο κ.Ουζουνίδης ότι ΕΤΣΙ ΜΟΝΟ θα πάει μπροστά η ομάδα τι να πω. Πάντως πολλοί Λαρισαίοι ΔΕΝ μας έχουνε πει καλά λόγια για την προηγούμενη θητεία του.
ΠΡΟΣΕΞΤΕ όμως εκεί στην Διοίκηση: Εάν αποφασίσετε να πάρετε προπονητή ΜΗΝ διανοηθείτε να ΜΗΝ πάρετε ΟΝΟΜΑ (με κεφαλαία ΓΡΑΜΜΑΤΑ). Νομίζω ότι όλοι οι Ηρακληδείς τρελαίνονται όταν ο Άρης έχει τον Κούπερ και εμείς τον Ουζουνίδη. Θα μου πείτε οικονομική κατάσταση, αλλά ΜΗΝ ξεχνάτε όμως ότι ο προπονητής φέρνει αποτελέσματα (και θέαμα) => άρα και κόσμο => άρα και λεφτά…

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

esy re megale pou les oti den evale apo thn arxh ton velio... den eides o velios pws epaikse; mpike na paiksei podosfairo o velios sto deytero; mpike na agvnistei gia ton Irakli; ton xeirotero paikth ths omadas pou htan aplos vadisths ena oloklhro hmixrono den ton sxoliases!!! kai milas gia allon pou sto katw katw mas exei dwsei kai posous vathmous ews twra. kanonika den eprepe na ton valei katholou ton velio.tha ton vlepei kai stis proponhseis pws symperiferetai

giannis είπε...

εχεις σε μεγάλο βαθμό δίκιο, αλλά ξέρεις τι είναι να μην έχεις παιχνίδια στα πόδια σου και ξαφνικά να περιμένουν όλοι να βγάλεις τα κάστανα από τη φωτιά, και το κυριότερο χωρίς να είναι ώριμος παίκτης ακόμα...Εάν όμως δεν τον βάλουμε θα ωριμάσει ποτέ; να σου πω την αλήθεια ο Γιάκομπ που είναι και ώριμος έπαιζε καλύτερα...;;; τουλάχιστον ο Βέλλιος έβαλε και τρία γκολ, ο Γιάκομπ πόσα;;;