Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Eξαιρετικά δύσκολη η περίπτωση Μήτρογλου

Μπορεί να τον θέλει ο Ηρακλής και οι Γερμανοί το ίδιο, ο Μήτρογλου όμως είναι αποφασισμένος να επιστρέψει δυναμικά.

Παρ’ όλο που πέρυσι ήταν ο παίκτης που τράβηξε μόνος του το κουπί της επίθεσης, εν τούτοις στο φετινό πρωτάθλημα, ξεκίνησε βασικός, πέτυχε το γκολ κόντρα στον Ηρακλή, αλλά στην πορεία όχι μόνο βγήκε εκτός ενδεκάδας, αλλά και εκτός αποστολών.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν δείχνει να πιστεύει πολύ στον 22χρονο επιθετικό, ο οποίος όπως σας έχουμε αναφέρει και παλαιότερα είναι παίκτης ψυχολογίας. Τις τελευταίες μέρες κυκλοφόρησε ένα σενάριο, με το οποίο ο Ηρακλής θα ήθελε να τον αποκτήσει για έξι μήνες δανεικό.

Όμως ούτε από τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ είναι διατεθειμένοι να τον παραχωρήσουν, αλλά ούτε και ο «Γηραιός» μπορεί να καλύψει το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή. Επίσης, ο ίδιος ο Μήτρογλου, έλεγε στους δικούς του ανθρώπους ότι είναι αποφασισμένος να κερδίσει εκ νέου την εμπιστοσύνη του προπονητή του. Είναι αποφασισμένος να παλέψει, έστω και αν γνωρίζει ότι με αντιπάλους τους Μιραλάς και Πάντελίτς η προσπάθεια που πρέπει να καταβάλλει είναι τεράστια.

Όσον αφορά τις Γερμανικές ομάδες που σκέφτονται να κάνουν κίνηση για τον «Μήτρο» εκτός από την Νυρεμβέργη και το Αννόβερο, προστέθηκε και η Καϊζερσλάουτερν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: