Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

H απαράδεκτη στάση του Βέλλιου

Ακόμη ένα "ταλέντο" που του φούσκωσαν τα μυαλά και στα 18 του αντί να τρέμει που φοράει τη φανέλα του Ηρακλή,κατηγορεί την ομάδα και τον προπονητή του.Η μεγαλύτερη αχαριστία του είναι το γεγονός πως ευχαριστεί το Λεωνίδα Βόκολο και όχι τον Ηρακλή που το ξέρει το πανελλήνιο και όχι μόνο οι φίλοι του.
Ποτέ δεν ήτανε Ηρακλής και ποτέ δεν αγάπησε την ομάδα,παρά τις δημοσιεσχιτίστικες του επισκέψεις σε πορείες,συνδέσμους και εκδηλώσεις ,όπως διδάχθηκε από το μέντορα του Α.Κατσαμπή.
Μακάρι να πετύχει στη Premier League που ονειρεύεται,αν και πριν από 2 χρόνια φάνηκε ανίκανος να αγωνιστεί έστω στη Β ομάδα της Σαμπντόρια σε ένα πρωτάθλημα πολύ χαμηλότερου επιπέδου απο το αγγλικό.
Τέτοιες καριέρες επιδιώξαν κι άλλοι και η ελίτ τους κινήθηκε μεταξύ Ρουμανίας ! και Κύπρου...
Παίκτες όπως ο Φ.Γκέκας που ξεχωρίζει πανευρωπαϊκά αποτελεί άξιο δείγμα ταπεινότητας υπομονής και σεβασμού.
Παίκτης όπως ο Γ.Κατσικάς αποτελεί παράδειγμα σοβαρότητας,δουλειάς και πραγματικού μεγάλου ταλέντου. Τεράστια διαφορά να μαθαίνεις και να εξελίσσεσαι με μια season δανεικός στη Β εθνική αντί να είσαι ο "star" των 2 γκολ και του facebook.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

more ti malakas eisai pia??? ti bodi eisai re paidaki mou??? toso komplex? grafeis gia ton bellio kai kollas kai ton katsampi. pou kollaei re file. ti malakies grafeis nte. ante synel8e!