Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

3 χρόνια Αυτόνομη Θύρα 10

Τρία Χρόνια Αυτόνομοι και Συνεχίζουμε!!

Παναγιώτης Γυριχίδης-SportsView

0



Τρία χρόνια συμπληρώνει η Αυτόνομη Θύρα 10 και τα λόγια είναι περιττά αν αναλογιστεί κανείς τι έχει προσφέρει σ' αυτά τα τρία χρόνια το δυναμικότερο κομμάτι του λαού του Ηρακλή. Νιώθω τυχερός και ευλογημένος που μπόρεσα και ήμουν στο πέταλο της Θύρας 10 από τον πρώτο χρόνο της λειτουργίας της και φυσικά δεν μπορώ πλέον να λείψω από εκεί σε κανέναν αγώνα.

Έμαθα πολλά. Όλοι μας μάθαμε πολλά μέσα σ'αυτά τα τρία χρόνια από τις δυσκολίες και τους αγώνες για τον Ηρακλή για να μπορέσουμε να κρατήσουμε ψηλά αυτήν την ιδέα, αυτήν την ιδεόλογια που για μας σημαίνει τα πάντα. Φυσικά τα περισσότερα συγχαρητήρια και ευχαριστώ ανήκουν στα παιδιά που κρατάνε και πασχίζουν καθημερινά γιαυτό τον σύνδεσμο για να μπορεί κάθε Κυριακή όποτε ο Ημίθεος τον χρειάζεται να είναι εκεί να τραγουδάει.

thira_10



Όλοι άλλωστε θυμόμαστε ότι τον πρώτο χρόνο το πέταλο της Θύρας 10 ήταν μια μικρή ομάδα ατόμων που προσπαθούσε να ανεβάσει το οπαδικό κίνημα του Γηραιού όσο ψηλότερα γίνεται.Μέσα στους δρόμους,στα στενά η ιδέα του Ηρακλή ολοένα και μεγάλωνε διδάσκωντας μαθήματα οπαδισμού και οπαδικής νοοτροπίας.

thira102



Τρία χρόνια μετά; Τα αποτέσματα τρομακτικά και αποτυπώνονται στην παραπάνω φωτογραφία. Τρία χρόνια που η ομάδα όχι τίτλο δεν πήρε όχι Ευρώπη δεν βγήκε αλλά πάλευε για την επιβίωση της στην μεγάλη κατηγορία πληρώνοντας λάθη άλλων. Σήμερα το πέταλλο της Θύρας 10 είναι γεμάτο και ανταγωνίζεται με ίσους όρους αντιπάλους με μεγαλύτερη προβολή και συμπάθεια.Είναι εκεί σ'όλα τα πέταλα της γης με το λάβαρο του ΗΡΑΚΛΗ ψηλά.

Ποιος άλλωστε μπορεί να ξέχασει τον ακούραστο και συγκινιτικό αγώνα του καλοκαιριού ο οποίος σε μεγάλο βαθμό κράτησε την ομάδα μας στην πρώτη κατηγορία αποτρέπωντας το μεγαλύτερο σκάνδαλο του ελληνικού αθλητισμού. Είναι γνωστό ότι ο κόσμος του Ηρακλή ξυπνάει και γιγαντώνεται και μαζί του παρασέρνει και την ομάδα και οποιονδήποτε προσπαθήσει να του σταθεί εμπόδιο.

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΣ ΑΠΟ ΠΟΤΕ!!!

Υ.Γ Ένα μεγάλο προσωπικό ευχαριστώ σ'αυτόν τον τεράστιο σύνδεσμο που κάνει τα όνειρα μας πραγματικότητα.

ΕΓΩ ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ ΚΑΙ ΜΗ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: