Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Μην πυροβολείτε την ομάδα



Η πίκρα και ο εκνευρισμός είναι φυσικό να υπάρχουν.Η ομάδα όμως έκανε μόνο 10 ημέρες προετοιμασία,ο προπονητής ήρθε στην αρχή της αγωνιστικής περιόδου και όχι το καλοκαίρι.
Παρόλ' αυτά ο Ηρακλής κάνει μια αξιοπρεπή πορεία,κοιτάει ψηλά και έχει ηττηθεί μόνο απο τον πρωταθλητή με το αστρονομικό budget Παναθηναικό και την εντυπωσιακή Καβάλα.
2 ήττες που θα μπορούσαν να αποφευχθούν,αλλά δεν είναι και τραγικές.Ποια Καβάλα θα πείτε τώρα...Απο την Καβάλα να χάσει ο Ηρακλής και μάλιστα στο Καυτανζόγλειο? Και όμως πρέπει να καταλάβουμε και στην Ελλάδα ότι ποδόσφαιρο δεν παίζει μόνο η φανέλα και το όνομα.Στη Bundesliga τώρα θα μιλούσανε για την μακεδονική πόλη που κοιτάει champions league.Στην Ελλάδα του Βοσκάκη και της παράγκας όχι.
Το πρόγραμμα είναι δύσκολο και η ομάδα θέλει στήριξη.ΠΡΕΠΕΙ να εξαντλήσουμε όλα τα εισητήρια στη Ν.Σμύρνη για να φύγουμε με το διπλό.Ο Πανιώνιος ανεβαίνει και δε χωράει άλλη ήττα στο πρόγραμμα του.Εμείς με τη φωνή μας θα το πάρουμε το παιχνίδι.

****Πολλοί θα αναρωτηθούν "ψυχάκια" είστε εκεί στην Κυανόλευκη? Απο κάτω ο άλλος βρίζει την άμυνα και εσείς λέτε για στήριξη στην ομάδα; Ηρακλής είμαστε λογικό θα ήτανε να είμαστε και ψυχοπαθής.Ένα και το αυτό. ΕΔΩ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΛΕΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ.ΤΟ BLOG ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΜΙΚΟ,ΑΛΛΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ.
Στηρίζουμε την ΠΑΕ που έχει κάνει αξιόλογο αγώνα και την ομάδα να πάμε όλοι μαζί ψηλά.
Υποχρέωση έχουμε όμως να αναφέρουμε και τα κακώς κείμενα που κρύβονται απο τα κερδοσκοπικά-πελατειακά μέσα ****

Δεν υπάρχουν σχόλια: