Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Τι θα πεί ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ και τι κάνει ο Ηρακλής μας χρόνια τώρα…

Επειδή προέκυψε με το πρόσφατο “κάζο” που πάθαμε στην Αθήνα ΜΕΓΑΛΟ πρόβλημα με την άμυνα μας να πούμε δύο λόγια για αυτό.

Κατ’ αρχήν να πω ότι ΠΟΛΛΑ χρόνια ΔΕΝ θυμάμαι να βγάλαμε κάποιον καλό ΑΜΥΝΤΙΚΟ στον Ηρακλή και να τον κρατήσαμε

Να αναφέρω μερικά παραδείγματα: Ανατολάκης (έφυγε νωρίς-νωρίς), Μπιλίσκοφ (ένα χρόνο), Μαλαγκένιο (ένα χρόνο), Λέκι(ένα χρόνο), Σνάουτσνερ (τέσσερα χρόνια)

Δηλαδή ΜΟΝΟ ο Σνάουτσνερ κάθισε κάποια χρόνια, και μιλάμε ότι ΔΕΝ μπορώ να θυμηθώ για ΠΟΛΛΑ χρόνια κάποιον αμυντικό που να ήταν ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ με κεφαλαία.

Αυτή τη στιγμή ο Χοσέμι είναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ αλλά θα δούμε και στο μέλλον. Επίσης ο Κατσικάς φαίνεται να είναι πολύ καλός…Θα τον κρατήσουμε;;;

Χρόνια λοιπόν κρατάει αυτή η κολόνια…Βγάζουμε ένα καλό παίκτη…ΑΜΕΣΩΣ έρχονται κάποιοι για να τον αγοράσουν… ΔΕΝ μπορώ να θυμηθώ τα τελευταία χρόνια κάποιον παίκτη να βγήκε καλός και να τον ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ… Θα μου πείτε, τι να κάνει και η Παε, έχει έξοδα…Ναί αλλά εάν βγάλεις πέντε πούλησε τον ένα άντε τους δύο, όχι και τους πέντε !!!

Και κάτι άλλο : ΔΕΝ θυμάμαι τα τελευταία χρόνια να πήραμε ΕΝΑΝ παίκτη που να τον ήθελαν και η ομάδα του αλλά και άλλες ομάδες…

Όταν θέλουμε ο Ηρακλής μας να λέγεται ΜΕΓΑΛΗ ομάδα ΠΡΕΠΕΙ και να ενεργεί σαν μεγάλη ομάδα…

Γιάννης

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

MΠΡΑΒΟ ΡΕ ΓΙΑΝΝΗ