Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Πότε θα δούμε κάποιο νέο παίκτη;

Σας μεταφέρω από τη συνέντευξη του Κ.Γιαννούλη στη Γερμανία :
-Υπάρχει πρόβλημα επειδή είσαι μη Γερμανός; Πως είναι η αντιμετώπιση των οπαδών της Κολωνίας προς εσένα;
«Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Η Κολωνία δεν έκανε τρανταχτές μεταγραφές, αλλά ανεβάζει πολλούς ποδοσφαιριστές από τη δεύτερη ομάδα. Φέτος μόνο έχουν παίξει 4-5 και μάλιστα τα πήγαν καλά. Αυτό αρέσει στον κόσμο, να βλέπει ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τις μικρές ομάδες να παίζουν στην πρώτη ομάδα. Τον Ποντόλσκι τον έχουν σαν θεό γιατί βγήκε από την Κολωνία και είναι το καμάρι τους. Χαίρονται γι’ αυτόν. Τον μικρό θα τον στηρίξουν, θα τον χειροκροτήσουν, δε θα γκρινιάξουν στο πρώτο λάθος. Αυτό πιστεύω ότι δε γίνεται στην Ελλάδα».
…Όπως βλέπετε ΠΑΝΤΟΥ προωθούν τους νέους παίκτες τους γιατί αυτή είναι η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ της ομάδας…
Εμείς στον Ηρακλή τι κάνουμε ;
Βάλαμε τον Κατσικά την 1η αγωνιστική επειδή δεν ήρθαν τα δελτία, ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΛΑ… και μετά εξαφανίστηκε…!!!
Ο Βουτσιάς παίζει με το σταγονόμετρο, ο Βέλλιος το ίδιο, οι Πιτσόκος και Μήτσικας είναι σαν να μην ΥΠΑΡΧΟΥΝ !!!
Ο Μπαντής ευτυχώς ή δυστυχώς που καμιά φορά τραυματίζεται ο Ελευθερόπουλος και παίζει και ο Στάμος ΔΕΝ έπαιξε ούτε λεπτό !!!
Εγώ θέλω να ρωτήσω το αυτονόητο: Δηλαδή εάν έπαιζαν έστω και λίγα λεπτά αυτοί οι παίκτες και αντί 12 βαθμούς είχαμε 11 αλλά ΑΜΕΣΩΣ θα ΥΠΕΡΔΙΠΛΑΣΙΑΖΑΜΕ την περιουσία του Συλλόγου ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕ ;;;
Δηλαδή κερδίζουμε τίποτα με το να παίζουν οι ΥΠΕΡΓΗΡΟΙ παίκτες Κατσιαμπής, Κυριαζής, κλπ… ;;; (και κοίτα ΣΥΜΠΤΩΣΗ από αυτούς τους δύο παίκτες φάγαμε τα γκολ το Σάββατο στη Ξάνθη…)

Δεν υπάρχουν σχόλια: