Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Αδέρφια ΠΡΟΣΕΞΤΕ αυτά που λέει ο Ορφανός. Εκεί είναι όλη η ΑΛΗΘΕΙΑ...

Προσέξτε αυτά που είπε ο Ορφανός και θα καταλάβετε ότι εκεί είναι όλη η αλήθεια...

...
Η σχέση Πολιτείας και ΕΠΟ, η έννοια του αυτοδιοίκητου. Η ΕΠΟ ξεπερνά τα συμφωνημένα. Ο Νόμος του 2006 μετά από τις συζητήσεις με τον κ. Μπλάτερ λέει ότι η ΕΠΟ σε θέματα ασφαλείας έχει τον απόλυτο έλεγχο. Στα θέματα Οικονομίας όμως λέει ότι είναι θέμα του κράτους. Ο νόμος λέει ότι οι επιτροπές πρέπει να έχουν τακτικούς δικαστές. Να ένα χτύπημα στη ρίζα του θέματος. Η σύνθεση των επιτροπών. Δεύτερο σημείο είναι το θέμα της βιωσιμότητας. Από πού έχει αρμοδιότητα η ΕΠΟ να βάζει αυτό το κριτήριο από τη στιγμή που αυτό είναι θέμα του Υπουργείου Ανάπτυξης; Κι αν δεν έχεις κριτήρια βιωσιμότητας γιατί αντέχεις στη Β’; Γίνεσαι ερασιτέχνης. Τρίτον, επί της διαδικασίας. Μπορούμε να ανοίξουμε τους φακέλους. Η ελληνική Πολιτεία έχει τη δυνατότητα να ελέγξει όλες τις πράξεις που κάνει η ΕΠΟ. Άλλο η διαιτησία, άλλο τι ώρα βάζω ένα παιχνίδι. Αλλά σε θέματα τήρησης των νόμων δεν μπορεί να παρέμβει το κράτος; Η Μπαρτσελόνα, η Μάντσεστερ μεγάλες ομάδες έχουν χρέη. Και τους παρακαλάει η ΟΥΕΦΑ με το financial fair play. Fair, σας παρακαλώ δηλαδή. Δεν σας το επιβάλλω. Ναι, να τους ελέγξει, αλλά δεν μπορεί να μπει σε επόμενο επίπεδο. Έχουμε βάλει έναν κεχαγιά πάνω από το κράτος; Το 2005 η ΕΠΟ αποφάσισε να προτείνει ότι ένα από τα άρθρα που πρέπει να αλλάξει ήταν η μη προσφυγή στα τακτικά δικαστήρια. Όλα έγιναν δεκτά εκτός από αυτό που είναι αντισυνταγματικό. Είναι αυτονόητο ότι η Βουλή μπορεί να πάρει τους φακέλους.
...

Προσέξτε ότι λέει το ΟΛΟΣΩΣΤΟ : ότι ΔΕΝ έχει αρμοδιότητα η ΕΠΟ και καμία ΕΠΟ να ελέγξει ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΜΙΑ εταιρία. Αυτήν την αρμοδιότητα και το δικαίωμα την έχει ΜΟΝΟ το ΚΡΑΤΟΣ δηλ. η ΕΦΟΡΙΑ ή το Υπ.Οικονομικών ή το Υπ.Ανάπτυξης, ΠΟΤΈ όμως οποιοσδήποτε άλλος !!! Άλλωστε οποιαδήποτε εταιρία χρωστάει ή αποδίδει ΦΠΑ και φόρους ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ όχι στην ΕΠΟ. Εάν χρωστούσε στην ΕΠΟ τότε ήταν άλλο ζήτημα. Εδώ όμως σε αυτόν που χρωστάς αυτός οφείλει να σε ελέγξει και ανάλογα να σε τιμωρήσει. ΟΧΙ όμως η ΕΠΟ.
Απ' ότι διαβάσαμε από τις δηλώσεις του Σμαϊλη το σκεπτικό (αν και δεν βγήκε ΑΚΟΜΑ !!!) ήταν:
α) για την περιβόητη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και β) για την "καθαρή" θέση της εταιρίας .
Δηλαδή και τα δύο ζητήματα ΔΕΝ έχουν ΚΑΜΙΑ σχέση με την ΕΠΟ και τις αρμοδιότητές της, αλλά ΜΟΝΟ με το ΚΡΑΤΟΣ και τους αντίστοιχους φορείς : Υπ.Οικονομικών και Υπ.Ανάπτυξης.

ΕΚΕΙ ακριβώς ΠΡΕΠΕΙ να χτυπήσουμε νομικά. ΠΡΕΠΕΙ σήμερα κιόλας να κάνουμε αγωγή για ασφαλιστικά μέτρα ώστε να ΜΗΝ ξεκινήσει καμία Α' εθνική και μαζί να κάνουμε ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ και ΚΑΚΟΔΙΚΙΑΣ κατά οικονομικών στοιχείων της εταιρίας Παε ΗΡΑΚΛΗΣ από φορέα ΠΟΥ ΔΕΝ έχει τις συγκεκριμένες ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: