Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Υπόθεση "Στρος Κάν" και στον Ηρακλή;


Απίστευτες καταγγελίες έρχονται στο φως μετά την 2η καταδικαστική απόφαση κατά του Ηρακλή. Η ιστορικότερη ομάδα της Θεσσαλονίκης φαίνεται ότι έπεσε θύμα των νεών οικονομικών και σκληρών μέτρων που επιβάλλει η νέα τάξη πραγμάτων παγκόσμια και δε θα μπορούσε να λείπει και το ποδόσφαιρο. Ο Ηρακλής με τον ανύπαρκτο Ι.Τάκη ως επικεφαλής της ΠΑΕ ήτανε το ευκολότερο θύμα για να δείξουν τη "πυγμή" τους τα λαμόγια,οι αρχι- διεφθαρμένοι της ΕΠΟ.

Εκτός όμως από τα οικονομικά μέτρα τύπου ΔΝΤ ,φαίνεται ότι στην ΠΑΕ είχαμε και σεξουαλικό σκάνδαλο τύπου "Στρος Κάν" που αποσιωπήθηκε.
Σε γνωστό forum του Ηρακλή δημοσιεύετε καταγγελία για σεξουαλική επίθεση σε υπάλληλο της ΠΑΕ. Μέλος της διοίκησης παρ ενόχλησε σεξουαλικά μέσα στα γραφεία της ΠΑΕ υπάλληλο όμως το σκηνικό δε δημοσιοποιήθηκε για να μην κάνει κακό στον Ηρακλή, αφού ήταν ήδη στοχοποιημένος ,λόγω της αδειοδότησης
Η υπάλληλος αντί να βρει το δίκιο της και να της ζητηθεί τουλάχιστον ένα μεγάλο συγγνώμη απειλήθηκε με απόλυση,όπως και όλο το περιβάλλον της ΠΑΕ σε περίπτωση που το γεγονός γινότανε γνωστό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: