Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Boυλιάζει η Αθήνα


Το κυανόλευκο ποτάμι πέρυσι στην Αθήνα!


Τελειώσαν τα ψέματα, αδέλφια Ηρακληδείς. Αύριο στις 16.00 το μέλλον του ποδοσφαιρικού Ηρακλή θα κριθεί από την επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ! Αυτή τη φορά όμως, ο Ημίθεος δε θα είναι μόνος του και δε θα εκπροσωπείται μονάχα από μισή ντουζίνα άτομα…

Όπως πέρυσι, έτσι και φέτος προγραμματίζεται η δεύτερη κυανόλευκη κάθοδος των μυρίων! Πάρα πολλοί Ηρακληδείς, όπως φαίνεται, θα ξεκινήσουν αύριο μεμονωμένα από τη Θεσσαλονίκη. Σημειώστε το εξής σημαντικό: Στις 8 από το Ιβανώφειο θα ξεκινήσουν λεωφορεία που έχουν ήδη ναυλωθεί για την περίσταση!

Ο αγώνας συνεχίζεται λοιπόν. Χθες η μηχανοκίνητη πορεία ήταν εντυπωσιακή με highlight το κλείσιμο της σιδηροδρομικής γραμμής! Κατά τα άλλα το κυανόλευκο ποτάμι πέρασε από κεντρικές οδούς της Θεσσαλονίκης και έστειλε ένα βροντερό μήνυμα προς όλους!

Αύριο, ο Ηρακλής στη συνεδρίαση θα εκπροσωπείται από τον πρόεδρο του Γ.Σ., τον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, από Χατζηπαναγή, Κωφίδη, Παπαϊωάννου καθώς επίσης και από πέντε νομικούς! Υπάρχει μια μετρημένη αισιοδοξία αλλά με αυτά που έχουν δει τα μάτια μας, δεν τολμάμε να κάνουμε καμιά εκτίμηση. Από τον Ηρακλάκια έχουμε πει πως ΜΟΝΑΧΑ ο λαός μπορεί να τρομάξει τα λαμόγια!

ΓΙ’ΑΥΤΟ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΙ ΕΣΤΙ ΗΡΑΚΛΗΣ! ΤΙ ΕΣΤΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΗΡΑΚΛΗΔΕΑΣ!

ΗΡΑΚΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΜΟΝΗ

ΔΕ ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΠΗΘΟΥΝ – ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ

ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ – ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ

ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΡΑΚΛΗΣ


IRAKLAKIAS.COM


Δεν υπάρχουν σχόλια: