Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Ο τυχοδιώκτης Γ.Τάκης και η χλιδή της ΠΑΕ


Πλήθος ερωτημάτων γεννούνται από χθες για τον άνθρωπο που κορόιδεψε όλο το λαό του Ηρακλή και καταδίκασε την ομάδα σε υποβιβασμό. Ποιό ήτανε το επάγγελμα του πριν αναλάβει τις τύχες τις ΠΑΕ; Μπήκε μπροστά για να ζήσει μεγαλεία,συνεντεύξεις και προβολή; Στην Ελλάδα που ΟΛΟΙ είναι κάπου πρόεδροι,δεν ήτανε χρυσή ευκαιρία να είναι κάποιος πρόεδρος μια ΠΑΕ; Δεν υπάρχει ποδοσφαιρόφιλος ανα το κόσμο που δε το ονειρεύτηκε έστω μια φορά.
Ήτανε όμως ο Γ.Τάκης ποδοσφαιρόφιλος ή απλά τυχοδιώκτης και επαγγελματίας της ευκαιρίας με την λογική της αρπαχτής και όπου πιάσουμε;
Για να δούμε τη συμπεριφορά του ανθρώπου που με " 2 χέρια στην καρδιά " κορόιδεψε όλο το λαό του Ηρακλή και έκανε τα όνειρα του εφιάλτες.

Ταξίδια bussiness class,σουίτες στο Hilton,ενοικιάσεις Mercedes-Benz και BMW,ποτά-εστιατόρια-καθαριστήρια στην ΠΑΕ Ηρακλής,σουίτες στο Καυτανζόγλειο και δωρεάν είσοδο για όλο του το σόι .Βussiness με την εταιρεία της κολλητής του, δοσοληψίες και αγορές για την ΠΑΕ,χάρισμα χρεών και αγορές χιλιάδων ευρώ για την εταιρεία της φίλης του. Και το κορυφαίο...Επαγγελματικές κάρτες "πρόεδρος Γιάννης Τάκης".

Τι κατάφερες τυχοδιώκτης; 11 σελίδες στο google images με τη φάτσα σου και αιώνιος προδότης του Ηρακλή.
ΟΛΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

MHN AFHS3T3 TIPOTA. TO MONO SITE POU ENIMERWNEI

tzantogria είπε...

ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ..... ΜΑΣ ΠΗΡΕ ΣΤΟ ΜΕΖΕ Ο ΤΑΚΗΣ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Έιβεβαιωνω ενα ταξιδι business class 12/5. Ηταν η μερα που ειχε παει στη βουλη. Ειμασταν μαζι στη φυσουνα και ειπα να τον ρωτησω αν υπαρχει καμμια ελπιδα. Τον ρωτησε μια τυπισσα << ζορια, ε;>> και εκεινος εγνευσε καταφατικα ξεφυσωντας.