Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Nέο μέγα σκάνδαλο! Υποψίες για στημένο τελικό στο ΑΕΚ-Ατρόμητος!

Η ΠΑΕ Ηρακλής δημοσίευσε σήμερα τους ισολογισμούς όλων των ΠΑΕ,αποδεικνύοντας ότι η ΑΕΚ είναι σε πολύ χειρότερη θέση από τον Ηρακλή.Η ευνοούμενη ομάδα της πολιτείας,με τα ξεχασμένα έγγραφα στα συρτάρια,η "ΑΕΚ 44",η ομάδα που υποβιβάζεται στην Α2 και θέλει να σωθεί και πάλι στα χαρτιά φαίνεται πως έχει τεράστιους κύκλους παρασκηνίου στην ελληνική σαπίλα.
Ο τελικός της ντροπής με το γκολ offside,τους βανδαλισμούς,την τρομοκρατία και τα έκτροπα εύνοιας της ΑΕΚ για να πάρει το κύπελλο όπως φαίνεται θα απασχολήσει την UEFA. Όχι μόνο για τα επεισόδια και τα όσα έγιναν εξωαγωνιστικά που μπορεί να οδηγήσουν στην τιμωρία των ελληνικών ομάδων και τον αποκλεισμό τους από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις ,αλλά και αγωνιστικά.

Ήδη στην αρμόδια επιτροπή της UEFA ερευνούνται τα ογκώδης πονταρίσματα στις ασιατικές αγορές για το τελικό σκόρ 0-3. Ένα αποτέλεσμα που παίχτηκε και στο πανελλήνιο,ένα σκορ που στα πρακτορεία τις Καλαμάτας,της ιδιαίτερης πατρίδας του Ν.Λυμπερόπουλου,μονοπώλησε το ενδιαφέρον των παικτών.

Σκορ που πρόβλεψε; εντελώς τυχαία και ο "Νικητής της Εβδομάδας" του ΟΠΑΠ (δημοσιεύτηκε στο κουπόνι της περιόδου 3-5 Μαΐου 2011) συνδυάζοντας το μάλιστα με τον Άσσο της Σοσιεδάδ επί της Μπαρτσελόνα ,έχοντας τρελή "έμπνευση".

Μια πληροφορία που δημοσιεύεται για πρώτη φορά αποκλειστικά από την "Κυανόλευκη Ενημέρωση",όχι γιατί δεν τη γνωρίζουν όσοι είναι στο "χώρο",αλλά γιατί πλουτίζουν μαζί με τους αρμόδιους της ΕΠΟ που βάζουν τις υποθέσεις στημένων αγώνων στα συρτάρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: