Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Πολύκαρπος.Ο σκιώδης καθοδηγητής του Τάκη


Η πληροφορία για εμπλοκή του Πολύκαρπου στην ΠΑΕ Ηρακλής και η υπόγεια καθοδήγηση του στους διορισμένους είχε αρχίσει να διαρρέεται από τις αρχές του χειμώνα. Το ενορχηστρωμένο του σχέδιο για να ρίξει τον Ηρακλή,κάτι που χρόνια επιθυμούσε το αφεντικό του ο Ε.Μυτηληναίος ξεκίνησε να ερευνάτε την άνοιξη. Την υποψία είχανε και μέλη της Αυτόνομης Θύρα 10,καθώς Πολύκαρπος και Τάκης έχουνε κοινή παρελθοντική πορεία σε γαλάζια πολιτική παράταξη...
Παρόλο όμως τις υποψίες το θέμα δεν εξετάστηκε όσο έπρεπε καθώς όλοι θέλανε η ομάδα να εξασφαλίσει την άδεια και ο Ι.Τάκης ήτανε άριστος ψεύτης,ώστε να πείθει και να καθησυχάζει.

Σύμφωνα με σενάρια o Πολύκαρπος θα βοηθούσε τους διορισμένους αρκεί να εκδιωχθεί ο Παντελής, που είχε ξεκαθαρίσει ότι θα τον έκλεινε φυλακή τον κουμπάρο όπως και δήποτε. Ο Πολύκαρπος ικέτευε να διώξουν τον Κύπριο, τις ημέρες των καταλήψεων. Τα βρήκανε στην αρχή με τον Πολύκαρπο για να διώξουν τον Παντελή και ο "λογιστής" ξεπλήρωνε την εμπιστοσύνη με λεφτά αλλά και συμβουλές της κακιάς ώρας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: