Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Κατηγορίες Χατζηαποστόλου για Πιλάβιο


Κατηγορίες Χατζηαποστόλου για Πιλάβιο

Επίθεση στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο, εξαπέλυσε το μέλος του Δ.Σ. της ομοσπονδίας, Βασίλης Χατζηαποστόλου, με δηλώσεις του στην κρατική τηλεόραση (ΕΤ3).

Ο κ. Χατζηαποστόλου ρωτήθηκε για την περίπτωση του Ηρακλή και υποστήριξε ότι ο «Γηραιός» μπορεί να αντιστρέψει την εις βάρος του κατάσταση.

«Ο Ηρακλής είναι η μόνη ομάδα που εδώ και δύο χρόνια ταλαιπωρείται με την αδειοδότηση. Υπάρχουν υπόνοιες στους φιλάθλους ότι στην ίδια κατάσταση βρίσκονται και φάκελοι άλλων ομάδων, όχι μόνο στις δύο επόμενες κατηγορίες αλλά και στη Σούπερ Λίγκα. Μας αμφισβητούν και, δυστυχώς, εμείς στην ΕΠΟ, τους δώσαμε το πάτημα» είπε ο παράγοντας της ΕΠΟ και συνέχισε:

«Το σώμα έπρεπε να ξέρει την αλήθεια για όλους τους φάκελους, ειδικά τώρα που υπάρχουν υπόνοιες για παρατυπίες. Το έκανα θέμα. Δυστυχώς όμως, ο πρόεδρος τεχνηέντως δεν το έφερε σε ψηφοφορία, ούτε το μετέφερε στο Δ.Σ., παρά το γεγονός ότι υποσχέθηκε στη Βουλή ότι θα το κάνει.»

Όπως υποστήριξε ο Βασίλης Χατζηαποστόλου «του ζήτησα να συζητηθεί το θέμα, να συσταθεί μία τριμελής επιτροπή από το Δ.Σ. και να εξετάσουν τους φακέλους. Για μια ακόμη φορά έφερε τη δικαιολογία της UEFA… Όσον αφορά στη διαδικασία, ο Αστέρας Τρίπολης προσέφυγε πρωτοβάθμια στη Σούπερ Λίγκα. Εκεί, βγήκε μια απόφαση αλλοπρόσαλλη.

Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει πως ο επίσημος δικαστής έβγαλε βαθμολογία από μόνος του χωρίς να αφαιρέσει βαθμούς και κατέταξε τον Ηρακλή στην τελευταία θέση. Αυτό είναι πρωτάκουστο. Όσον αφορά στο αίτημα παραγραφής, αφού ο Ηρακλής υποστηρίζει ότι η καταγγελία του Αστέρα έγινε εκπρόθεσμα, αν οι «κυανόλευκοι» επιμείνουν με αυτό το επιχείρημα είναι πολύ πιθανό να δικαιωθούν, κι ας λένε οι άλλοι ότι υπάρχει πλαστογραφία. Δεν υπάγεται στα αδικήματα αυτό το πράγμα που έγινε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: