Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Οι "μπέμπηδες" του Ηρακλή.Ευκαιρία να θαυμάσει και πάλι όλη η Ελλάδα




1980.Ο Ηρακλής καταδικάζεται για πρώτη φορά να παίξει στη Β εθνική για εξωαγωνιστικούς λόγους.
2011 η 2η φορά.
Θα ακολουθήσει σίγουρα και 3η.

Το 1980 ο Ηρακλής κάνει περίπατο στη Β εθνική και ανεβαίνει πριν το Πάσχα. Μάλιστα χωρίς τη βοήθεια του Β.Χατζηπαναγή.

2011.Παρουσιάζετε η ευκαιρία για να δημιουργήσουμε την τεράστια ομάδα του Ηρακλή που θα πρωταγωνιστήσει στα 10'ς και θα κατακτήσει τίτλους. Την ομάδα που θα παραμιλάει όλη η Ευρώπη. Παρουσιάζετε η ευκαιρία να δημιουργήσουμε τους "μπέμπηδες" του Ηρακλή,όπως τις μεγάλες ομάδες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ή του Άγιαξ.

Παρά τα τεράστια χρέη ο Ηρακλής μπορεί να αντέξει και να πρωταγωνιστήσει στη Β Εθνική. Ο Ηρακλής είναι τεράστια ομάδα,ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα,με εγκαταστάσεις,περιουσία και υλικό όπως αρμόζει σε κάθε μεγάλη ομάδα στην Ευρώπη.Ο Ηρακλής δε θα χρειαστεί γκολ κάποιου τυχάρπαστου Βελώνη στο 93' τελευταία αγωνιστική στο Χαιδάρι.

Μπαντής
Μέλκας
Γκουτζελάς
Κατσικάς
Βουτσιάς
Παπαστεριανός
Στάμου
Τσίτας

με τη βοήθεια των αρχηγών Κυριαζή και Επαλέ που δηλώνουν Ηρακληδείς και θα τους δούμε στα δύσκολα,μαζί με μια πλειάδα άλλων νεαρών παικτών μπορούν να γράψουν ιστορία και να δημιουργήσουν μια ξακουστή ομάδα.

Οι προϋποθέσεις υπάρχουν. Το μόνο που χρειάζεται είναι ένας νεαρός τεχνικός και η διάθεση των νεαρών ποδοσφαιριστών να βοηθήσουν τον Ηρακλή,ως ανταμοιβή για τα τόσα χρόνια που τους βοηθούσε και τους αναδείκνυε.

1 σχόλιο:

tzantogria είπε...

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΥΑΛΟ...
ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΜΑΣ!!!!
ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΤΑ!!!