Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Aναλαμβάνει την ευθύνη; απαλάσσει τον Ηρακλή

Να σώσει τελευταία στιγμή την παρτίδα

Ο «Γηραιός» κατηγορείται για «διαστρέβλωση αγώνα» και πρέπει να λογοδοτήσει σήμερα στην Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας. Οι Θεσσαλονικείς μπορούν να γλιτώσουν τα χειρότερα σε περίπτωση που πάρει πάνω του την υπόθεση ο πρώην πρόεδρο του συλλόγου, ώστε να αποφευχθεί η ποινή της αφαίρεσης βαθμών.

Αρχικά, στις 12:00 θα εξεταστεί η καταγγελία του Αστέρα Τρίπολης για πλαστή ενημερότητα στην Επιτροπή Ιδιότητας Μεταγραφών της ΕΠΟ, η οποία θα επηρεάσει σε σημαντικό βαθμό την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Λίγκας.

Εάν οι «κυανόλευκοι» καταδικαστούν τότε κινδυνεύουν με βαρύτατο χρηματικό πρόστιμο μέχρι και αφαίρεση βαθμών. Σε περίπτωση που συμβεί το δεύτερο τότε τη θέση τους θα πάρουν οι Αρκάδες. Όλα, όμως, μπορούν να αλλάξουν αν ο Γιάννης Τάκης δηλώσει πως εκείνος είναι ο μοναδικός υπεύθυνος για την υπόθεση χωρίς να έχει υπαιτιότητα ο σύλλογος. Τότε, θα χρειαστεί να πληρώσει 40.000 ευρώ πρόστιμο, όπως προβλέπεται από τους κανονισμούς, ενώ ο Ηρακλής απαλλάσσεται.

Ωστόσο, ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο να αναβληθεί η υπόθεση στην πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας. Αυτό, υπάρχει περίπτωση να συμβεί γιατί υπάρχουν ελλείψεις κάποιων στοιχείων από το ΙΚΑ και την ΕΠΟ που δεν είχαν φτάσει μέχρι την Τετάρτη, με αποτέλεσμα οι δικηγόροι να μην νιώθουν έτοιμοι για την ακροαματική διαδικασία.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έχω λίγο μπερδευτεί, όπως όλοι μας.
Τελικά είμαστε ασφαλιστικά ενήμεροι ή όχι? Έγινε πλαστογραφία ή όχι? Μήπως ο Τάκης το παράκανε το θέμα?

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!